Eminem

Przy zażywaniu wspaniałej używki jaką jest tabaka większości z nas towarzyszy muzyka. Tu możecie dyskutować na jej temat!

Moderator: RPK

Eminem

Postprzez Noobq 10 lis 2009, o 17:24

Aff dziwi mnie czemu nie ma tematu o kimś tak wspaniałym jak Eminem? Wiec ja go założe. Co o nim sądzicie? Jakieś uwagi do niego?, ulubione piosenki? Wiadomo, nie każdy Polak lubi Eminema, za jego słowa że "nigdy nie zagra dla Polaków i Żydów", ale ja nawet po tych słowach szanuję go, i uwielbiam jego piosenki, np. Lose yourself, When i am gone, Sing for the moment, Mockinbird. Wypowiadajcie się! :niuch:
.
Chciałbym dorzucić swoje trzy grosze,ale nie wiem co to jest "raper".W słowniku było tylko "rapier" i nie jestem pewny czy to to samo? <haahahahahah>
Noobq Nie wiadomo
Miłośnik Tabaki

Ulubiona tabaka: Ozona President Snuff

Re: Eminem

Postprzez kozik 10 lis 2009, o 18:02

z tego co słyszałem to se słowa to ściema ponoć. ale nie wiem nie wnikałem w to nigdy. nie da się ukryć, że jego piosenki zna wiele osób. Nawet dodam, że ta piosenka która jest teraz wszędzie lansowana jest naprawdę fajna. ;D
kozik Mężczyzna
Miłośnik Tabaki

Ulubiona tabaka: Gletscher Prise i Packards Club Snuff

Postprzez Marcin1778 11 sty 2010, o 03:15

Co prawda Rapu raczej nie lubię, ale Eminem jakoś przypadł mi do gustu. Generalnie staram się nie oceniać wykonawców po ich wypowiedziach, po tym jakimi są ludźmi, a po muzyce jaką wykonują. A o tym, że Eminem zna się na tym co robi, świadczy to, że chyba jako jedyny biały wykonawca przyjął się wśród czarnej części społeczeństwa USA.
A ,,Sing for the moment" czy ,,Business" potrafię słuchać godzinami. :)
Marcin1778 Mężczyzna
Miłośnik Tabaki

Ulubiona tabaka: Napoleon

Postprzez Mlody1971 12 lut 2010, o 20:43

Eminema to usłyszałem po raz pierwszy w wieku 10lat i od tamtej pory mniej lub bardziej jest ze mną ^^ Szczególnie z nowej płyty spodobał mi się utwór Beautiful, jeżeli chodzi o starsze kawałki to za długo by wymieniać, ale najbardziej te w stylu: Haile's song, Business, Sing for the moment, Superman itd. itd. Wie co robi i co najważniejsze umie to robić.
Mlody1971 Nie wiadomo
Miłośnik Tabaki

Ulubiona tabaka: Gawith Apricot

Powrót do Muzyka