Stalowa Wola

Moderator: RPK

Stalowa Wola

Postprzez Plaguman 4 paź 2005, o 17:59

Stalowa Wola- Sklep "Dymek" na rynku, z tyłu hali targowej, taki biały z czerwonymi napisami, obok sklepu z akcesoriami do komórek.
Red Bull(3,60zł), Gawith Apricot(6zł), zapytam jakie jeszcze tam mają.

Znacie jakieś inne sklepy w stalowej?
Plaguman

Stalowa Wola

Postprzez domeq 20 cze 2006, o 10:50

Mialem okazje zawitac do tego sklepu calkiem niedawno - na wyposazeniu Samuel Gawith, w wielu roznych smakach. Z okolic Stalowej Woli (pomijajac Tarnobrzeg) jest to najlepiej wyposazone, ze znanych mi miejsc z tabaką...
domeq Nie wiadomo
Miłośnik Tabaki

Stalowa Wola

Postprzez Spazzi 21 cze 2006, o 09:24

Wszystkie są chyba umiejscowione za halą (koło Dymka) - "Trafika" oraz jeszcze 3 inne małe sklepiki z tytoniem.. wszędzie ceny takie same.
Spazzi Mężczyzna
Administrator

Ulubiona tabaka: poczciwy Gawith Apricot Snuff

Stalowa Wola

Postprzez nekja 27 gru 2006, o 12:14

Za Halą Targową - sklep Dymek oferuje:
Oczywiście Gletka, Gawcia, Lowena i RB (zdaje się, że we wszystkich 3 możliwych opakowaniach), a ponadto Królewską, Doppelaromę, Ozonkę Spearmint i gamę SG we w miarę rozsądnych cenach (np. Ozona Spearmint po 5,20zł).

W pobliżu znajdziemy wiele sklepików z szyldami "Tanie papierosy", itp. Jeden z nich jest całkiem dobrze zaopatrzony, z tego co jest w Dymku nie ma tam tylko Doppelaromy, a ceny mniej więcej o 10gr wyższe.
Ostatnio edytowano 19 lis 2007, o 21:51 przez nekja, łącznie edytowano 1 raz
nekja Mężczyzna
Miłośnik Tabaki

Ulubiona tabaka: Alpina i SF Sudfrucht

Odp: Stalowa Wola

Postprzez krzychoo 25 paź 2007, o 19:49

Swoją pierwszą tabakę kupiłem właśnie w Dymku. Była to Ozona Cherry za około 5zł. Ale koleś który je sprzedawał był jakiś dziwny... Gdy przyszedłem, popatrzyłem i zapytałem o cenę on odpowiedział w sposób jakby mi łaskę robił. Cieżko mi to dokładnie określić ale jakoś dziwnie się czułem... Planuję zakup Red Bulla, ale pójde chyba do jakiejś budki obok...
krzychoo Nie wiadomo
Miłośnik Tabaki

Odp: Stalowa Wola

Postprzez krzychoo 28 sty 2008, o 15:04

Z góry przepraszam że nie edytowalem poprzedniego posta, ale mam dosc wazna informacje:

Dzisiaj byłem w Stalowej Woli i można tam od niedawna bez problemów kupić Alpinę. Widzialem w 1 budce (druga byla zamknieta) i w 'Dymku'. Cena w obu miejscach 5,50zł.

Oczywiście zakupiłem 1 sztukę...po pierwszym pociagnieciu jest ok...nic wiecej, choc nawet Gawith nie smakowal mi od pierwszego snuffa, wiec zobaczymy jak to bedzie. Myślę że znajdą się chętni, bo ta tabaczka zauwazylem ma bdb opinie na forum.

pozdrawiam
krzychoo Nie wiadomo
Miłośnik Tabaki

Re: Stalowa Wola

Postprzez Maciejk 3 wrz 2008, o 20:34

Co do Stalowej Woli to chciałem uaktualnic:
sklep Dymek:
Red Bull
Alpina
Ozona Chery i Spearmint
Löwen-Prise

BP w Nisku:
Redd Bull
Gawith Apricot
Ozona Chery

Lotos:
Red Bull

Informacje z dzisiaj.
Maciejk Nie wiadomo
Miłośnik Tabaki
Ulubiona tabaka: Gletscher Prise

Postprzez Gecho 19 paź 2008, o 08:10

Czy w Stalowej można kupić gdzieś jakieś inne tabaki niż te które Maciejk podał wyżej
Gecho Nie wiadomo
Miłośnik Tabaki
Ulubiona tabaka: Alpina

Postprzez kibolek 7 lut 2010, o 21:55

Mógłby mi ktoś wypisać wszystkie tabaki, jakie mogę zakupić w ,,Dymku"??
kibolek Nie wiadomo
Miłośnik Tabaki

Powrót do Podkarpackie